Dulu kak wird pun macam korang jugak, Kak wird dan suami masing2 ada masalah berat badan. Kami sendiri yang test produk ni terlebih dahulu untuk pastikan keberkesanannya. So jangan risau okeh. InsyaAllah SW max ni boleh bantu awak untuk turunkan berat badan serta kulit yang cantik!

Puan Wird

Founder SW SlimmeWhite

Anda hanya selangkah lagi untuk turunkan berat badan dengan mudah dan Cerahkan kulit serentak!

Sila isi maklumat anda di bawah.
Proses tempahan 62%

Billing details

Your order

Product Total
SW MAX 3 BOTOL  × 1 RM230.00
Subtotal RM230.00
Shipping
Total RM230.00
  • Bayar cash pada posmen semasa barang sampai. COD hanya boleh dilakukan di kawasan Semenanjung Malaysia Sahaja. Tidak termasuk Sabah Sarawak. Sila Buat payment melalui ToyyibPay di bawah terlebih dahulu sekiranya produk di pos ke kawasan Sabah Sarawak.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

100% No-Risk
Money Back Guarantee!

Jangan Risau! Duit anda akan dikembalikan sekiranya Produk Tidak Berkesan!​

Transaksi 100% Selamat

Jangan Bimbang! Transaksi Online Anda Dijamin Selamat dengan menggunakan Online Payment FPX!

Pada mulanya sy hanya buat review, tak sangka pulak berat saya betul-betul turun. Zirah berjaya lost 8kg taw!

Zirah Jamal

Instafamous/Pengguna

Lepas bella kahwin, berat bella naik tau. Tapi Alhamdulillah lepas minum SW max ni, Badan bella semakin kurus dan kulit bella semakin Putih!

Bella

Instafamouse/Pengguna

Saya ni mmg gemok sejak lahir. Dah try macam2 dah untuk kurus. Bagitau je bentuk apa, supliment ke, pil ke, diet ke..semua sy dah buat. tapi x jadi2. Alhamdulillah, target nak kurus sblm kahwin tercapai dengan SW max! Saya LOST 40KG taw!

Fasihin

Pengguna

hai! saya riya! saya pun sama.. masalah berat badan yang sangat berat. Saya tak dapat menampung berat badan saya. Dah macam2 sy try sejak bertahun2 dahulu dan dah beribu2 ringgit saya habis untuk kuruskan badan. Tapi x berhasil. Tetapi saya tidak putus asa dan mencuba SW MAX ni, dan sekarang sy dah lost 41Kg taw!

Riya

Pengguna

error: Content is protected !!